ATB 4

ATB 4: vierdaagse training


De vierdaagse training ATB 4 vereist een diepere zelfreflectie om op een dieper niveau met jezelf en de wereld om je heen in contact te komen. Om in diep contact te komen met het meest intieme besef van jezelf en nieuwe manieren te vinden om met jezelf om te gaan. Deze module geeft je de mogelijkheid om ATB dieper in jezelf te integreren.

* deze training wordt alleen gegeven door de creators van ATB: Aloka Martí & Joan Sala

Naast het verder ontwikkelen van het vermogen tot aandacht en concentratie, brengen we de focus naar het verkennen van het lichaam in zijn totaliteit: botten, gewrichten, spieren, weefsels, organen, de adem, sensaties en energie (het subtiele deel van het fysieke lichaam) om zo de integratie in het diepste innerlijk te bevorderen.

ATB 4 verkenning van het lichaam
ATB 4 vorm-bewustzijn

Tijdens deze dagen gaan we dieper in op ontspanning en het ontwikkelen van de gewoonte om van binnenuit op te merken hoe je met jezelf omgaat. Het luisteren naar deze feedback draagt bij aan ons zelfregulerend vermogen.

Er zal een inleiding zijn tot de muzikale structuuranalyse, om bewust luisteren te ontwikkelen en het gebruik van muziek in ATB te vergemakkelijken.

Ook het vorm-bewustzijn (ATB 2) wordt verder uitgebreid.

Kinderen over ATB

“Het maakt het fysieke lichaam veel echter en je ontdekt dingen over jezelf.”

 

“Het maakte me bewuster van alles om me heen en het maakte me veel opener. Als ik nu nerveus word, of boos, kom ik altijd weer op adem om af te koelen.”

“Je kunt het onbewust gebruiken, voor balans en coördinatie.”