ATB 5

ATB 5: een vierdaagse training

 (deelname na afronding van de Basic Trainingen)

Tijdens deze laatste advanced training (4 dagen) gaat het er vooral om tot een nog intiemer contact met jezelf te komen, met het diepste centrum van het ‘zijn’. Hierdoor ontstaat ruimte voor een verdere harmonisatie en afstemming van het ‘zijn’.

* deze training wordt alleen gegeven door de creators van ATB: Aloka Martí & Joan Sala

Evolutie en de Vijf Elementen

Naast het verder verkennen van de basisthema’s van ATB en het onderzoeken van de fysieke structuur in al zijn dimensies (zoals in ATB 4), leggen we tijdens ATB 5 de nadruk op het verkennen van twee specifieke thema’s: de Evolutie en de vijf Elementen.

ATB 5 nieuwe thema s
ATB 5 evolutie

Evolutie

We maken een evolutionaire ontdekkingsreis! Tijdens deze reis ligt de focus op de evolutie van het menselijk bewustzijn.

De verschillende stadia van de menselijke evolutie zijn in ons lichaam aanwezig. Deze evolutionaire bewegingen worden herbeleefd en belichaamd. Je ervaart hierbij de specifieke energie en emoties die iedere fase met zich meebrengt. Tegelijkertijd observeer je hoe onze ‘mind’ zich door de verschillende stadia heen evolueert.

De 5 Elementen

Aarde, water, vuur, lucht en ether. 

Je verkent de aanwezigheid van de vijf elementen (aarde, water, vuur, lucht en ether), zowel innerlijk als in de wereld om je heen.

Hoe ontvouwt de interactie met deze elementen zich in je hele ‘zijn’? Onderzoek hoe je deze ervaring kan gebruiken om een grotere harmonie in jezelf teweeg te brengen.

ATB 5 de 5 elementen

Kinderen over ATB

“Het maakt het fysieke lichaam veel echter en je ontdekt dingen over jezelf.”

 

“Het maakte me bewuster van alles om me heen en het maakte me veel opener. Als ik nu nerveus word, of boos, kom ik altijd weer op adem om af te koelen.”

“Je kunt het onbewust gebruiken, voor balans en coördinatie.”