Bijscholing Intuïtief vermogen

onzichtbaar aanwezig

Intuïtief of aanvoelend vermogen?

Dat kan je ontwikkelen!
Het ‘energie-lichaam’  is niet zichtbaar, maar altijd aanwezig!
Deze praktische, ervaringsgerichte dag richt zich op het in contact brengen van kinderen, jong volwassenen en volwassenen  met het energie lichaam van zichzelf en dat van anderen.

Je krijgt tools hoe je dit vermogen, op een gestructureerde manier, verder kunt ontwikkelen, zodat het dieper geïntegreerd wordt in het dagelijks leven.

Mensen die sterk verbonden zijn met het energie-lichaam, hebben soms ervaringen waar zij geen raad mee weten en voelen geen ruimte erover te praten. Terwijl deze kwaliteit hen veel kan brengen: een krachtige intuïtie, zelfzorg, een stevig zelfvertrouwen en een verdiepte, natuurlijke connectie met de ander en de wereld om zich heen. Ze zijn in staat te ervaren dat de werkelijkheid meer is dan wat we met onze fysieke zintuigen waarnemen.

 

, UniversHoe?

Vertrouwen in je intuïtieve vermogens is vooral een kwestie van jezelf ontspannen en openstellen voor de sensaties. Na deze ééndaagse weet je hoe je met behulp van oefeningen een basis kan leggen om dit vermogen in jezelf en anderen te ontwikkelen.

Voor wie / doelgroep:

Deze dag kan je volgen voor je eigen ontwikkeling of als je professional met kinderen/volwassenen  werkt.

Locatie Utrecht

Zaterdag 14 oktober 2023
CAM University College

Locatie Amersfoort

Volgt eind 2023

 

 

Exploring subtle
onderzoek energielichaam
onderzoek